020

Som avslutning på en strålende sesong, tok Vikersund jenter 10 turen til Vår cup i regi av Furuset og Ellingsrud. Tidlig lørdag morgen dro vi av sted med retning hovedstaden. I løpet av dagen spilte vi 3 kamper med stor stigning i prestasjoner utover dagen . Det ble til slutt to tap og en uavgjort. Nytt for oss var å spille med 6 utespillere, dvs at vi måtte ha en utespiller mer enn vi er vant til fra spill i regionen vår. Å spille med linjespiller taklet jentene veldig bra, og vi var vitne til oppspill fra bakspiller med motløp fra linja – som tatt rett ut fra læreboka! Dette blir moro å jobbe videre med, for kommende sesong skal vi spille med fullt mannskap på banen .

Forsvarsspillet til jentene har alltid vært godt, men det de presterte de to siste kampene var veldig bra. Vi fikk se taklinger, spillere som jobbet sidelengs og ikke minst sto sammen som et lag og hjalp hverandre.

[nggallery id=11]

Etter kampene fikk alle spillerene medaljer før vi spiste deilig middag i Furuset forum. Utpå ettermiddagen tok vi t-banen til Oslo, kikka litt på Karl Johan og spiste pizza på Peppe’s før vi tok t-banen tilbake til Ellingsrud hvor vi lå på skole.

En sliten gjeng sovnet godt i god tid før midnatt og alle var enige om at vi hadde hatt en strålende tur både håndballmessig og sosialt.
Nå tar vi en velfortjent håndballferie før vi starter opp igjen ved skolestart.

God sommer!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *