Til alle medlemmer, foreldre, foresatte og håndballinteresserte.

Årsmøte i Vikersund håndball- hvorfor delta?

Tirsdag 7. mai kl. 18:00 avholder Vikersund håndball årsmøte. De siste årene har årsmøtet bestått av kun styret. Årsmøtet er lagets høyeste organ, og kan egentlig bestemme alt om hva som skal foregå i Vikersund håndball. Å la styret ta alle disse beslutningene uten å komme med sine meninger vil over tid gjøre at styret ikke lenger vet hva medlemmene egentlig vil. Og medlemmene opplever at styret er suverene og gjør ting akkurat slik som de vil. Så etter en stund kan det nok tenkes at mange enkeltmedlemmer og deres foresatte ikke helt er på linje med det styret beslutter.

Derfor vil vi i styret gjerne utfordre dere alle til å møte opp på klubbhuset tirsdag 7. mai. Det innebærer ingen risiko for å bli valgt til et verv man ikke ønsker. Styret har sørget for å spørre aktuelle personer på forhånd. Det betyr IKKE at folk som ønsker er ekskludert, men ingen skal føle seg presset på et årsmøte til å påta seg et verv man ikke ønsker.

Lagets aktivitet øker, vi har mange nye spillere som kommer til. Rekrutteringen er viktig for at vi skal ha aktivitet i årene som kommer. Så mye av jobbingen fremover kommer til å dreie seg om trenerutvikling og jobbing for mer treningstid i hallene for å kunne gi et best mulig tilbud til barna våre. Håndball er en veldig sunn idrett for utvikling av koordinasjon og gode treningsvaner.

Vikersund håndball har hatt veldig lave kontingenter på aldersbestemte lag. Det har betydd mye dugnadsinnsats for å skaffe penger. Noen er sikkert lei av dette, og ønsker endring på dette. Andre igjen synes dette er bra. Det er et typisk spørsmål som årsmøtet skal ta stilling til. Egen kontingent for Beach volley? Er det riktig? Vi må ha balanse i forholdet mellom penger inn og penger ut.  De siste 3 årene har laget gått med et samlet underskudd på 300.000,- målet for 2013 er å komme i balanse. Det er mange faktorer som kan endre på dette. Hvorfor har vi ikke like mange sponsorer som før? Er vi for dårlige til å markedsføre oss? Er kampen blitt hardere? Det er så mange ting som vi må prøve å finne riktig svar på sammen.

Da håper vi klubbhuset blir fullt tirsdag 7. mai slik at vi kan ta gode beslutninger sammen om klubbens retning inn i fremtiden.

 

Hilsen trenere, lagledere og styret i Vikersund håndball

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *