Det ble en laaaang natt etter tapet mot Egypt. Detaljklipping av vår egen match, samt solid jetlag er ingen god kombinasjon!

Resepsjonsdama ristet oppgitt på hodet da jeg kom ned og kjøpte min tredje kaffe i 04 tida…

Etter tapet mot Egypt var det bare å få klippet sammen det jeg fant av gode aksjoner i den matchen, samt å begynne å kartlegge motstandere litt.

 

Geir og Geir kjørte ett nytt godt spillermøte før Brasilkampen. En ærlig evaluering av Egypt-kampen, hvor enkelte fikk så hatten passa. Men sånn er det, dette er toppidrett og det blåser friskt på toppen.

Resten av møtet var om neste match. Fullt fokus på egne arbeidsoppgaver. Brasil visste vi jo null og nada om.

 

Gutta virket tent og stemninga god.

Forutsetningene var slik at med tap eller uavgjort var vi ute. Med ettmålsseier var vi avhengig av resultatet Brasil-Egypt for å vite om vi gikk videre. Med 2 målsseier eller mer, var gutta videre. Enkelt!(?)

 

Kampen var fin og gutta gode.

Leder med 4-5-6 mål fra 10-50 minutter. Så skjer det ett eller annet og Brasil kniper innpå.

Med 30 sek igjen, leder vi 32-31. Brasil har ballen og skårer med 23 sek igjen, FAEN! Men nei, Brasil sin lagleder har lagt time-out kortet før tida er ute. (stakkars mann) Etter time-outen klarer Norge å presse frem ett skudd fra smal kantvinkel, med 6 sek igjen. Da er Erlandsen rutinert og legger det norske TO kortet. Gutta sprer seg bredt i banen for å gi plass. Svære keivhendte Magnus tar med seg ballen fra 22 meter, løper på alt som står i veien for han og kliner ballen i mål fra 9 meter rett før tida er ute! Så deilig så deilig. Og så små marginer….

 

I går hadde vi en deilig «fridag» hvor vi dro inn i byen for å spise litt mat. En litt «svimmel» taxisjåfør gjorde sitt til at vi virkelig fikk sett Nanjing City på vei til restauranten. Både bakgatene og hovedgater. Kina på godt og vondt! Artig å ha sett det, men 90 min i taxi frister ikke til gjentakelse. (90 min i taxi kostet forøvrig 80 norske!)

 

Vel, fri og fri… gutta har fri, men mens de utforsket byen, analyserte jeg flere kamper og blei med trenerene i hallen for å se på laget vi møter i semifinalen. Dette ble, ikke uventet, storfavorittene Slovenia.

 

Så, en ny lang natt med jobbing venter.

Fader, gla i å reise, men nå savner jeg hu hjemme, jeg savner familien og jeg savner virkelig å komme igang med Vikersund damene!!! Mye kvalitet og smittsomt humør i den gjengen. Jeg kommer hjem igjen med masse ny inspirasjon. Skal selvsagt ikke innføre masse nytt fordi jeg har vært på tur, men tanker og idéer er det nok av. Skal bli godt å diskutere lag, spill og vurderinger med Jannicke!

 

(Rett før jeg sender dette ser jeg at det er fare for at en askesky skal ramme Norge igjen… Herlig… Den vulkanen på Island kan bare prøve seg!)

 

Hilsen

Espen F Olaussen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *