Hei hei Modum!

En lang og begivenhetsrik sommer går mot slutten.

Etter ett meget fortjent opprykk via en strålende kvalikk i Modumhallen, har Vikersund damene fått 2 uker ekstra fri i sommer, siden vi i forrige sesong prøvde noe nytt. Vi startet oppkjøringen MEGET tidlig pga tidlig sesongslutt. Siden opprykkskvalikken kom etter påske denne sesongen, var jentene i praksis samlet 12 mnd og 2 uker forrige sesong. (kun avbrutt av en liten sommer og juleferie) Det er lenge nok når man spiller på 4. nivå.

 

Vi trente i hall i Juni, men tok fri hele Juli og frem til 11. August. Jentene har trent godt fysisk i sommer og formen er nok god.

Frem til seriestart blir det nå 2-3 halløkter i uken, en oppkjøringscup og treningskamper mot variert motstand. Jannicke og jeg har en jobb med å heve intensiteten og trøkket ett hakk, men det var meget bra etter jul denne sesongen og jeg er ikke redd for det daglige treningsarbeidet. Utfordringen blir å venne oss til ett nytt nivå. Og det helst fort….

 

Selv har jeg i sommer jobbet med juniorlandslaget på guttesiden, som nå er i Kina for å delta i ungdoms OL. Midt i oppkjøringen til klubb er ingen idéel tid for en trener å forsvinne, så uten Jannicke i trenerteamet hadde jeg ikke fått denne sjansen til å dra avgårde.

Tusen takk Jannicke!!!

Jannicke er forøvrig en meget spennende trener som jeg håper får hovedansvar for en gruppe relativt raskt. Jeg jobber gjerne med henne i mange år, men det kan være greit for henne å slippe denne relativt tunge ryggsekken og få blomstre helt alene. Skryt skryt. Men ikke dra enda Jannicke  🙂

 

Jeg har vært på Hamar med gutta, vunnet turnering i Portugal med gutta og jeg har rukket 5 dager i Kroatia, med Hokksund J16 hvor jeg skal drive med spillerutvikling to dager i uken denne sesongen.

 

Nå sitter jeg på Gardermoen og venter på å slutte meg til resten av troppen. Deltakere i OL må visst være der fra åpningen til slutten (om man ikke er stor stjerne i senior OL) noe som vil si at guttene er borte i 18 dager, for å spille 4 kamper. Sikkert ikke alle eliteserietrenere som er happy med det….?

Meg har de fått inn på en annen type akreditering, så jeg kommer dagen før kampene starter og jeg drar hjem samme dagen gutta forhåpentligvis har spilt finale.

 

Flere brev og bilder følger

 

Hilsen fra deres reisende i håndball

Espen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *