bilde 3

Årets cup for jenter 13 var Storhamarcup i Vikingskipet. Jentene har pratet og planlagt denne cupen i lang tid. Så det var en forventningsfull gjeng som møtte opp til felles avreise fra stasjonen i Vikersund. Vi var en stor gjeng som reiste. Alle hadde med foreldrene sine, tillegg var det søsken og noen besteforeldre.

Første stopp på veien var på Lygnasæter, for litt mat, eller en is og en brus. Tror egentlig alle var litt spente, da latteren satt løst hos alle. Etter en laaaaaaaang kjøre tur, kom vi endelig frem til Vikingskipet. Nå var det nok noen av jentene som lurte veldig på dette Vikingskipet. De fleste av jentene forbinder vel et Vikingskip med noe fra bøkene på skolen. Men isteden kom vi til en hall som hadde bunnen av et skip i været.

Etter innsjekking så kommer vi frem til Ottestad Ungdomsskole hvor vi skulle overnatte. En kjapp stopp for å legge fra oss alt pargaset. Første kamp startet allerede kl:19. Så vi fikk innrede rommet senere.

Jentene gjorde seg klare til kamp, i en veldig stor hall. Så oppvarmingen ble bak tribuneanlegget. Kampene spilles i 1×20 min. Så her måtte man være på, fra første sekund. I den første kampen var vi ikke det. Når jeg sitter og skrivet dette, så husker jeg ikke slutt resultatet en gang. Men tap ble det. Etter at jentene fikk i seg litt drikke og skiftet, var det på tide å glemme denne kampen å heller fokusere på hvor vi skulle sove i de neste to nettene. På skolen var det ca 150 spillere og ledere som skulle overnatte. Så støynivået var tilstede. Men jentene våre var effektive å flinke så rommet var organisert på en kort stund (med aldri så lite hjelp fra foreldrene). Kveldsmat var enkelbevertning, pølser i brød og lompe. Trine Lise, Edyta og Marianne, hadde full oversikt, å alt var planlagt til minste detalj. Stemninga på rommet var på topp hele tiden, og jentene gikk sammen og hjalp hverandre med hår og diverse.

Lørdag var første kamp i halv ett tiden på bane 10. Fiskarstrand var neste motstander. Dette ble nok en litt for hard nøtt. Men forsvaret blir bedre og bedre. Det ble nok et tap. Men alle jente var røde i toppen da de ble byttet inn, så innsatsen var på topp. Da var det bare å glemme denne kampen å se frem til neste som skulle starte bare en snau time senere. Nå stod Storhamar 1 for tur. Vi møtte en motstander som så å si alle jenten var ca 1,70 lange og breie over skuldrene. Så tror det var noen av jentene som ble stående å kope litt når de så motstanderen. Men kamp er kamp. Jentene våre gjorde en kjempe innsats. Forsvaret vårt fungerte i nesten 15 min. Da sto det 3-2 til Storhamar. Men så ble det litt for mye tempo. Å målene imot kom litt for fort på slutten. Men vi ga alt, og laget i seg selv hadde fremgang.

Da er det på tide å få seg et bad, i det øs pøs regnværet som var på Hamar denne helgen. Heldigvis var dette innendørs. Så tapet for Storhamar ble fort glemt. Lederne samlet seg i kafeteriaen. Vi må bare innrømme at i hvert fall en, satt og sov litt her. På grunn av regnværet, ble det ikke til at vi reise på konsert i sentrum av Hamar. Så vi ble alle enige om at vi skulle bestille pizza å spise denne i klasserommet. Etterpå spilte de fotball, dansa og ble kjent med nye gutter og jenter fra andre steder i Norge, så det var ikke lett å få de inn til det skulle være stille…. Men da det var midnatt roet det seg, da var det bare et par latterkuler på jentene, pga. noen av lederne som bare absolutt måtte hviske å tiske litt. Så til slutt var det vel stille. Men nei da! Nå tror vel alle at det var ungene som ikke var stille. Men det var heller en av lederne som tydeligvis drømte litt, å måtte bare skrike ut, at hvis noen trengte hjelp så må dere bare si ifra. Dette var visst sånn ca i 1 tida på natten.  Så jentene på vindusrekka våknet, og fikk seg en latter midt på natten.

Søndag startet med at vi var oppe allerede kl: 06. Første kamp i B-sluttspillet er allerede kl. 08. Nå står Bekkelaget for tur. Jentene spilte turneringens beste kamp. Det står 2-2 til det er igjen 5 minutter. Jentene spilte nok en god kamp i forsvar. Men på slutten går vi litt tom, og da kommer målene imot.

Opplevelsen for jentene har vært kjempe bra, alle er fornøyd. Selv om resultatene ikke helt var som vi kunne ønske oss. Men sånn er idretten. Vi møter veldig gode lag her oppe. Når lagene er så gode, så er det eneste vi kan gjøre, nemlig å gjøre så godt vi kan. Å det gjennomførte alle jentene.

 

Hilsen

Trine Lise, Marianne, Edyta og Jørn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *