Jenter 11 spiller sin første sesong i seriesystemet i år. I 11 års serien spiller laga 3 omganger, hvor de 2 første omgangene er tellende, 3.omgang skal ha fokus på offensift forsvar ( noe som ikke gjør store forskjellen for ivrige VIF jenter). Det er 6 spillere på banen og vi spiller uten avkast.

Jentene har foreløpig spilt 2 kamper. Den første kammpen endte med tap 8 – 3 mot Moingen, et lag som har slått oss MYE tidligere – så vi var godt fornøyde med resultatet.

Søndag 4. november tok vi imot Nedre Sigdal i Modumhallen, og vant 5 – 0 etter ordinær tid! Jentene var som vanlig veldig gode i forsvar. Fremover kom de til mange sjanser, men det kan være vanskelig å sette ballen i mål. Jentene kontret, finta, skjøt langskudd og spilte inn til linja. På scoringslista var det 4 spillere, det er kjempebra! I 3.omgang vant vi 5 – 1, etter en litt ruskete start på omgangen, slo de til de siste 8 minuttene og scorte 5 mål!

Det bor masse håndball i jentene, og når alt de får til på treningene kommer enda mer til syne i kampene, ja, da skal det bli moro å følge jentene i åra som kommer!

Gøy med håndball!!

Cecilie og Eli

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *