1414

 

MESSECUP 2015

 

29.-31. mai pakket VIF J14 bilene til mødre/fedre/trenere fulle(!) for å dra på Messecup i Tønsberg. Vi sov akkurat passe komfortabelt på Byskogen skole. Noen på luftmadrass med luft, og andre uten.

 

Lørdag spilte vi tre kamper med følgende resultat:

VIF-Jardar (9-6)

Ammerud 1-VIF (10-2)

VIF-Tønsberg Turn 2 (2-12)

Med dette tok vi tredjeplass i pulja og gikk videre til B-sluttspill på søndag.

 

Årets Messecup var i år dessverre lagt til en annen helg enn Tønsbergmessa, så det ble shopping på Farmansstredet istede for konserter og tivoli etter kampene på lørdag. God stemning var det uansett!

 

På søndag var det vinn eller forsvinn mot Rælingen. Det ble en spennende kamp med få mål til tross for mange sjanser. Dessverre ble vi litt for «heite i toppen» i avslutningene, så det ble dermed tap og «forsvinn» for vår del.

 

Uansett resultat har jentene hele cupen hatt en trofast og livlig heiagjeng i form av foreldre og søsken til stede på tribunen. Helt supert med en oppmuntrende og positiv heiagjeng i ryggen ved både seier og tap 🙂

 

Takk for en fin helg på cup til alle jentene og foreldre som møtte opp for å heie på jentene sine! Spesielt takk til våre flotte oppdamer, Mette og Hanne, som alltid stiller opp og husker på det som skal huskes på 🙂

 

Christina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *