540x220

>> Damekamp mot Falk Horten.

>> Seier 27-21

>>

>> Sist Søndag var det duket for en ny hjemmekamp for 2. div damene. Denne gangen skulle vi møte Falk. På tabellen er Falk ett bunnlag, men dette er ikke 3. divisjon, så ingen kamper er enkle…..

>> Falk har f.eks vunnet med 7 mål mot Kragerø, ett lag vi selv har tapt for på hjemmebane.

>>

>> Undertegnede kjente til Falk godt, etter å ha sett de i 2 seriekamper. Jentene fikk derfor noen enkle oppgaver før kampen, som de løste helt strålende. Spesielt gledelig at Falk sin gode kantspiller ikke har noen kontringsmål. Å slippe inn 21 mål er også bra mot denne gjengen, selvom vi slurver fælt med forsvarsspillet i 2. omgang.

>>

>> Jentene har kontroll hele kampen, men slurver litt i kontringspassningene og skytingen sin, noe som gjør at at ledelsen ikke er større til pause. Jeg sluttet å telle etter at vi har mistet på 8 klare kontringspasninger og 10 skuddbom. Dette var altså bare i 1. omgang. Vi ledet 10-3 etter 10 minutter. Etter 25 min var det 11-5, etter slurv slurv og litt mer slurv i fremoverspillet. Forsvaret var fortsatt strålende, derfor ingen time-out, bare noen spillerbytter.

>>

>> Så ja, alt i alt en godkjent kamp. Neste trening skal brukes til skyting og pasningsøvelser. Denne uken er det to nye kamper. Målet er 2 poeng, 4 er fullt mulig. 0 vil være en skuffelse.

>>

>> Når vi først snakker om poeng, så kan jeg jo avsløre litt av det jeg skreiv ned før sesongen startet. Når vi kommer til nyttår vil 6 poeng være ett krav og en nødvendighet for ikke å havne i nedrykksstriden. 7-10 poeng er fullt mulig, om vi unngår skader. 11-14 poeng hadde vært en liten drøm.

>> Sånn, 3 kamper igjen til jul, mål oss etter det. Nå har vi 8 poeng.

>>

>> Til slutt skal jeg gjøre meg litt upopulær:

>> Har Modumfolket blitt litt bortskjemte og for godt vant? I fjor var det masse folk i Modumhallen, spesielt etter nyttår. Da vant vi alle kampene med +10 mål og toppet tabellen. I 3. DIVISJON JA! Det var bra i starten av denne sesongen også, men etter at vi har stabilisert oss rundt midten av tabellen, så har det kommet færre folk for å se på. Jeg kan garantere at håndballen som leveres i Modumhallen denne sesongen er på ett høyere nivå enn det vi leverte i forrige sesong! Lagene vi møter er adskillig bedre og det har våre jenter også blitt! Jentene stortrives med venner og kjente på tribunen, og jeg lover dere god underholdning om dere tar turen!

>> Eller kan det være slik at dere heller valgte å se ett norsk damelag

>> mot B-laget til Serbia, på TV2? Neeeiii…?  😉 Vi sees til sesongens siste hjemmekamp 18. Desember!! Ta en pause i julebaksten og kom og se damene!

>>

>> Til sist, gå inn på tv2.no – lag deg ett EM manager lag og søk opp ligaen Vikersund Wildcats. Legg deg til der og konkurer med jentene og meg selv. Den som topper tabellen når vi spiller siste seriekamp 18/12, får en premie!

>  Passordet er wildcats (bare små bokstaver)

>

>   Lykke til!

>

>  Ønsker alle en fin førjulstid.

>  Jeg ønsker meg snø.

>>

>> Hilsen

>> Espen F Olaussen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *