10271528_688480077861867_3857190834470033277_n

Ny(e) kost(er) i Vikersund(?)

 

Hei hei alle VIF supportere, frivillige, spillere, trenere og ledere på lag vi ikke har fått informert. Det kommer i en av de nærmeste dagene ett stykke i Bygdeposten om at undertegnede gir seg som trener i Vikersund.

Dette stemmer for så vidt, men slike ting er vanligvis assosiert med noe negativt. Slik er det ikke med denne ”oppsigelsen”!!

Vi er alle fornøyde med tingenes tilstand, men JEG føler jentene trenger ny inspirasjon og tror tiden for å gi meg er rett.

 

Lang historie kort, så har denne tanken kvernet en stund. Første gangen jeg vurderte at tiden var inne, var før forrige sesong, men da trigget det så fælt at jentene ville trene litt tøffere og at de ville ha med meg på ett opprykk. Det gikk jo som kjent fint.

Så tenker jeg også at jeg ikke vil være en slik trener som drar ut tiden sin i klubben lengre enn man bør. Slik det er nå, så er jeg veldig fornøyd med jentene og de fleste er fortsatt fornøyd med meg. Man får aldri alle fornøyd, heldigvis.

Jeg var jo også lei gymlæreren min etter 6 år, for å si det slik.    J
I løpet av denne sesongen har jeg tenkt at det nå egentlig ligger veldig godt til rette for neste kvinne/mann som kommer inn.
Da vi startet sesongen for 5 år siden, var det 12 seniorspillere i klubben og ett seniorlag på nedre halvdel av 3. Divisjon. Det eldste laget under der var vel Per Eivind sine jenter?
Jeg skal ikke sitte her og tenke tilbake på tida som har vært, det kommer i ett lengre innspill etter siste seriekamp, men det er godt å se at klubben har jobbet meget godt disse sesongene. Det er nå 3 seniorlag i klubben, A-laget skal etablere seg i 2. divisjon og det ”kryr” med treningsvillige ungjenter i klubben, som allerede nå biter godt fra seg på trening med a-laget. I tillegg er det godt med jenter nedover i rekkene.
Jeg lover at jeg skal jobbe r—-a av meg for at den kjedelige skadesituasjonen ikke fører til noe nedrykk. Jentene har gang etter gang vist at de hører til på øvre halvdel av tabellen, men noen knepne tap har ført oss litt ned i sumpa. Men vinner vi de rette kampene, så går dette veldig fint.

MEN VI TRENGER DIN HJELP PÅ HJEMMEKAMPENE SOM ER IGJEN!!

 

Vi gleder oss til resten av sesongen og håper å se deg i hallen!

(da blei det jaggu ett langt innlegg alikevel)

 

Hilsen fra Espen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *