10271528_688480077861867_3857190834470033277_n

 

 

Etter å ha vært godt vant på hjemmebane, (hvor vi ikke avga poeng de to siste sesonger og kun avga 9 poeng de to sesongene før der) så ble det tap i de to første møtene med 2. divisjon. Kragerø var vi ikke på nett mot. Det var en kamp vi burde vunnet. Ramnes er ett topplag vi hadde på kniven lenge. Der var det rutinen til Ramnes som avgjorde. Jentene gjorde en kjempekamp i 55 minutter.

 

I går var det klart for en ny hjemmekamp.

Jeg hadde sett Fram og var greit forberedt. Jentene var meget tent for kampen, merket jeg på Mandagens trening.

Jannicke gjorde som vanlig en god kamp under oppvarminga og det lyste av jentene når jeg hadde garderobepraten.

Sjøl skal jeg innrømme at jeg var usikker. Fram har nylig slått Glassverket med solide sifre…..

 

Ingen grunn til bekymring Olaussen

 

Kampen startet og de to fokusområdene vi hadde bakover, satt perfekt.

Jentene reiv og sleit i Fram, løp kontringer og vant dueller. 6-0 etter 6 min. 18-5 til pause.

Alt stemte denne omgangen.

Kristin og Eva løp og løp på kant, Trine og Janne har tatt enorme steg i forsvarsspillet sitt og det kan ikke ha vært morro å være sideback på Fram. (Toppscoreren til Fram hadde ett mål i 1. omgang – bra Janne!!) Christina B + I dominerte midtforsvaret og tok fra linja til Fram det hun hadde av sjøltillit. og innspill…..

I tillegg står disse for 15 mål. Strålende jenter.

Thea kom også på og laget sitt første mål i 2. divisjon. Det kommer til å komme MANGE fler fra den kanten i kampene som kommer. Og kanskje spesielt i årene som kommer. Thea er ett spennende prosjekt dere kommer til å se mye til.

Det er noen ungjenter til på gang.

Takk til Thorbjørn Hansen som er tilbake i Vikersund som rekrutterer. Det, sammen med at endel RenRutine damer har gjort comeback på 2. laget er helt gull for Vikersund sine unge spillere. Vi kommer til å få opp flere ungjenter etterhvert.

Når vi bytter ut kantene med Silje og Live, kommer de på og gjør en akkurat like god jobb. Deilig for oss trenere.

Vi bytter også linje. Camilla kommer inn for Trine. Godt forsvarsspill og bra bevegelser/sperrer i angrep.

I 2. omgang får Camilla spille back og viser frem at hu har ett av avdelingens beste skudd fra gølvet. Unik skuddarm. Umulig å «stå på arm» som vi trenere er så opptatt av.

 

I andre omgang går vi tilbake til startlaget.

Fram kommer utpå med alt og vinne og våre jenter føler seg KANSKJE litt komfortable. Frem er etter 12 min «bare» 9 mål bak. Ganske naturlig når vi har en såpass stor ledelse. Derfor er jeg veldig gla jentene tar tak i seg selv og vinner de siste 15 min med 3 mål. Bra jenter!!

 

Og ja… tilslutt… Mari i mål!

Sin beste kamp i Vikersund trøya!!

Mari var helt «rå» bak ett godt forsvar.

Dagens høydepunkt for meg? Når Mari angriper ett gjennombrudd, får ett hardt skudd i maven og ender opp med å le av det. Bra Mari!

 

Skryt nummer 2: forsvarsspillet til Janne og Trine. De har fått litt mye pes av oss trenere, men alt har vært i beste mening. I 3. divisjon var alle våre jenter overlegne i forsvarsspillet, så vi pirket ikke spesielt mye på detaljer. Det har vi mått ta litt tak i denne sesongen og gjort noen prioriteringer.  Nå begynner det virkelig å sitte. Igjen var Janne den trusselen fremover som hun skal være. Skuddfarlig uansett hvor hun spiller.

 

Skryt nummer 3: til alle igjen. Det her var ett godt kollektivt løft.

 

Hilsen

Espen og Jannicke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *