DSC_0135_edited-1

Vikersund – Konnerud 19 – 17 (9-10)

Vikersund 4*2 min og 2 gule  Konnerud 2*2 min og 2 gule

Camilla Bye 5

Janne Skredsvik 5

Trine Rundbråten 3

Kristin Tandberg 2

Christina Berg 2

Eva Velstad 2

 

Nok en midtukekamp som vi ikke er spesielt gla i….Vi klarer ikke helt å knekke den koden.

Konnerud har også ett ganske annet lag nå, enn i starten av sesongen. De har nå kun damespillere og bruker ikke J97 for å klare å stille lag. Da er de plutselig ett habilt godt 3. div-lag og jeg skjønte det kunne bli tøft. 10 målsseieren mot Nedre var ikke ett blaff eller kollaps fra Sigdølingene.

 

1. omgang starter med ett lite spillemessig overtak til oss i Vikersund, men sistepasningene er for dårlige og vi har over 10 tekniske feil. Når vi kommer til avslutning klarer vi ikke å få skutt ballen i mål. Vi har flere tekniske feil enn skuddbom. Det har jeg aldri opplevd før.

Forsvarsspillet er godt nok og Renate Holm gjør nok en god kamp i Vikersund drakta, etter å ha trøblet litt første 15 min. Jeg setter det på kontoen for feilinformasjon fra meg, i forhold til Konnerud sine 2 skyttere. Til pause er stillingen 9-10. Dette viser at problemene våre ligger offensivt.

I tillegg har den ene dommeren en litt merkelig tilnærming til hva han viser ut for i denne kampen og to av våre mest fotrappe spillere, Eva Velstad og Nora Aasen får 2*2 og 1*2 min utvisning når de står som bakspillere i forsvar. Tør derfor ikke bruke de mer der og skyver de etterhvert ut på kant.

Disse dommerne er stort sett alltid gode, så dette er ikke kritikk. Vi har alle våre merkelige meninger noen ganger….? Sånn ellers blåser de strålende kampen gjennom.

2. omgang starter på samme måte som vi avslutter første omgang, men nå bommer vi mer og lager kun to (2!!) mål de første 21 minuttene av omgangen. Stillingen er da 11 – 16.

Vi har da også forsøkt 11 spillere ute på banen, uten å få ordentlig svar fra noen.

De siste 9 min velger Jannicke og jeg derfor å ta vekk Konnerud sine 2 mest toneangivende spillere, fordi vi må ha flere ballkontroller. Dette gir god uttelling og sammen med noe mer presisjon i fremoverspiilet gjør dette at vi tilslutt faktisk vinner de siste 8 minuttene 8-1 og kampen 19-17.

 

Alle jentene gikk inn i kampen med full innsats, men det var 1 gir eller 2 som manglet.

Nå venter ett Åssiden lag som virkelig har funnet formen fra opprykkssesongen i fjor. Nok en tøff og jevn kamp.

 

Espen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *