ROS Arena

Røyken og Hurum – Vikersund  21 – 23

Renate Holm

Tone Ødegård

Camilla Bye               6

Kristi Hansen           5

Christina Berg          4

Trine Rundbråten    4

Kristin Tandberg      2

Live Fure                    2

Anja Holm Finsrud  1

Thea Lobben Larsen

Silje Overn

Utvisninger

Røyken og Hurum 3 x 2 min

Vikersund              2 x 2 min + Rødt kort

 

 

Dette er nok årsbeste!!

Med tanke på at 7 faste a-spillere er ute med skade/sykdom/graviditet er dette ett sterkt resultat.

 

Vi har god kontroll i 1. omgang.

Fantastisk forsvar og målvaktsspill gav 12-10 til pause. Etter 15 min fikk vi en meget god Anja skadet. Dette er typisk for oss denne sesongen. Utrolig frustrerende.

 

I andre omgang tar kreftene litt slutt og RHH spiser seg innpå og går forbi. De leder 20-18 etter 22 min. Forsvarsspillet er fortsatt godt og Renate Holm i mål holder oss inne i kampen. Vi trøbler med angrepsspillet pga omrokkeringer vi måtte gjøre pga skaden til Anja.

 

Vi legger om forsvarsspillet noe og går tilbake til en rekke i angrep som kjenner hverandre godt.

Jeg er trygg på de jentene vi har og var faktisk overraskende rolig i denne perioden. Jentene sto så bra i forsvar at små justeringer fremover var det eneste vi trengte.

 

Etter litt god gammel «drittslenging»  på sin hjemmeside, fra RHH mot oss og dommerne etter forrige kamp, var dette en kamp jentene virkelig ville vinne. Jeg så det under kamppraten min og under oppvarmingen at dette var noe spesielt for dem. At treneren dems fortsatte sitt show under kampen, motiverte oss mer. Hun applauderte mot meg og innbytterbenken når vi bommet på skudd eller gjorde tekniske feil. Ikke når de selv scoret eller lignende. Merkelig…

 

Eneste skår i gleden var ett feilaktig rødt kort til Camilla Bye, som dommerne i tillegg skal rapportere. Noe som kan gi utestengelse. En håpløs og uforståelig avgjørelse fra ett dommerpar som ellers var helt strålende.

 

En morsom og god kamp!

Nå er 3. plassen sikret!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *