Skrim 2 – Vikersund  21-25 (9 – 15)

Pause 9-15

 

Mål

Live Fure 7

Jannicke Svendsen 7

Camilla Bye 4

Trine Rundbråten 2

Trude Olafsen 1

Tonje Berg 1

Kristi Øen Hansen 1

Nina Haugen 1

Kristin Tanberg 1

 

Jentene spiller en riktig bra 1. omgang. Vi spiller ut Kongsberg laget ordentlig. Litt svak skyting gjør at ledelsen ikke er større til pause. Forsvarsspillet er godt og bakerst har Renate Holm virkelig «fått en ny vår!» Hun står strålende. 3 av målene kommer på returer etter skudd eller mislykkede innspill. Litt på uflaks kontoen, men også for dårlig at vi ikke får tak i de returballene.

Sportslig leder i Skrim sa etter kampen at de sjelden hadde blitt spilt ut som de ble i 1. omgang og at vi rett og slett var ett bedre lag. Det er moro å høre.

 

På slutten av 1. omgang så legger Skrim ut merke på Jannicke Svendsen. Dette tar de inn 2 mål på. I pausen blir vi enige om hvordan vi skal løse dette og at vi i starten av 2. omgang ikke skal gi Skrim noe håp. Jentene løser spillet og utfordringen strålende og vinner de første 7 minuttene 4-0 og går opp til 19-9. Skrim tar da vekk merket sitt og går ned i 6:0 forsvar. Dette hjelper litt, i tillegg til at jeg gjør noen gale taktiske valg. Skrim spiser seg sakte innpå, men vi har en grei kontroll og Skrim er aldri nærmere enn på sluttresultatet.

 

Sportslig hilsen fra en betenkt

Espen Fossli Olaussen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *