> God morgen!

 

> Ble ett voldsomt resultat mot Hønefoss 2 i går. De stilte ett meget bra lag. Jentene var flinke i forsvar, men når angrepsspillet vårt var så svakt som det vi leverer i går, ble vi kontret i senk. Jeg er skuffet over det vi gjør fremover i banen. Der må vi virkelig ta ett tak på trening.

> Det blir i tillegg tøft for oss når vi mangler flere av være beste spillere. Christina Berg er skadet og ute resten av sesongen. Live Fuhre er opptatt med politipraksis i Sarpsborg/Fredrikstad. Målvaktene Kjersti Holm og Tone Ødegård er ute med hver sine skader. Dette betyr at Renate Holm står alene i mål. Hun er vårt førstevalg uansett, men det er alltid en trygghet å være 2 stk i den posisjonen. Synnøve Smith, som har vært vår beste forsvarsspiller så langt, er ute resten av sesongen.

> I går fikk vi ytterligere bekymringer: Etter 10 min knekker Janne Skredsvik nesen i ett uhell. Janne spiller garantert ikke de neste 3 kampene. I starten av 2. omgang landet Trine Rundbråten på sitt opererte kne i ett gjennombrudd. Vi frykter hun er ute resten av sesongen også. Dette er i overkant mye og gjør det vrient å henge med i toppen. Vi har en god bredde i stallen, men med disse ute må vi bare erkjenne at det blir tøft mot lag som Hønefoss og Falk. Nå er det heldigvis slik at Vikersund alltid har hatt den gode egenskapen at innsatsen og vilje alltid ligger til grunn. Det kommer godt med i de neste kampene.

>

> 34-14  (14-5)

> Tonje Berg 3

> Trine Rundbråten 3

> Trude Arnesen 3

> Thea Lobben Larsen 2

> Jannicke Svendsen 1

> Anja Holm Finsrud 1

> Kristi Øen Hansen 1

 

*** At Thea, Ulla og Anne leverer såpass bra mot avdelingene beste lag. Litt av fremtiden til Vikersund vi så her

** Renate. Har som de andre en fæl start, men kommer seg bra etter dette. God i 40 min.

* Trine og Tonje. Våre beste utespillere i denne kampen. Går alltid i krigen.

 

Sportslig hilsen

Espen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *