Damelaget går nå inn i en tøff periode med 4 kamper på 9 dager. Dette betyr 8 poeng å kjempe om.

Tar vi 4 poeng på disse kampene ligger vi ann til å klare målsetningen vår om 3. plass. Tar vi 6 eller 8 poeng, er vi med i kampen om den ene opprykksplassen.

 

Mine tanker:

 

Mandag 28. mot Hønefoss 2 borte:

Avdelingens beste lag. Punktum. Ett av de mest talentfulle yngre-lagene i landet. Spiller flott håndball. Vi ble blåst av banen i Modumhallen. Ønsker å gi dem mer kamp enn sist. Dette blir antakelig vanskelig, da jeg tipper det kommer mye spillere fra a-laget som har manglet litt kamptrening. Vi skal gjøre en god kamp, men jeg kommer til å rullere på spilletiden, med tanke på kampen mot Falk på Onsdag.

 

Onsdag 30. mot Falk borte:

Ett meget godt lag, som har hatt en god stigning gjennom sesongen. Vi spilte en meget god kamp mot disse hjemme. Dette er kampen vi må vinne om vi skal være med i kampen om opprykk. Målsetningen er som sagt 3. plassen, men vi vil være med å slåss.

 

Søndag 3. Februar, hjemme mot Hokksund:

Om vi unngår skader og slitasje, skal dette være en kamp hvor vi tar 2 poeng. Blir en tøff kamp. Hokksund har hatt spillemessig fremgang, men resultatene har uteblitt. Ingen skal slå oss hjemme.  😉

 

Onsdag 6. Februar, borte mot Skrim 2:

Ett lag man aldri veit hva kommer med. Skal vi klare målsetningen jeg har nevnt flere ganger, er dette en kamp vi rett og slett må vinne. Det voldsomme resultatet fra hjemmekampen vår var litt kunstig. Forskjellen var ikke så stor.

 

Jentene er klare for å krige i 9 dager!!

 

Sportslig hilsen

Espen F Olaussen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *