21.10.12 069

Søndag 20.10.12 spilte vi aktivitetsturnering i Tyristrandhallen. Dette er andre turnering for sesongen. Etter den første turnering så skulle jentene ha fokus på forsvarspill og avslutninger.Dette greide jente veldig bra i den første kampen vi spilte i dag. Du så at de konsentrerte seg om dette. Den ble tap, men vi klarte å skåre to mål.

I den andre kampen surret vi litt mer, da glemte vi oss litt bort, men også i denne kampen skåret vi to mål fra kant.

I den tredje kampen for dagen så møtte vi Hokksund J11. Mange var spente før denne kampen siden vi skulle spille mot et lag som var større enn oss. Men vi avtalte i garderoben at vi skulle ha det samme fokuset som i første kampen i dag. Så skulle det nok gå bra. Å det viste seg. Jentene tettet igjen i forsvar og utfordret mer en mot en i angrep. Dette resulterte til slutt at jente tok årets første seier. Jente skåret både fra kant og midt. Vi klare også å stå igjen med vingene slik at det ble åpninger her.

Siste kampen så forsatte det gode forsvaret, og etter en stund så klarte vi å spile mer i angrep også. Dette resulterte i at vi ikke ble kjørt over av det beste laget i turneringen. Men det holdt ikke helt inn, vi ble litt slitne de siste 5 minuttene.

Det er moro å se at jente viser fremgang. Vi ser at de får til bevegelser og utfordrer med finter som vi har trent på. Så laget er i fremgang.

Nå skal vi trene i ukene fremover, for å gjøre oss klar til neste turnering. Vi gleder oss!!!

Vil også rette en STOR takk til våre sponsorer som har gitt oss et helt nytt drakt sett. Vi har fått nye draker, shortser og sokker.  Stor takk til ”Bygda Bygg” og ”Monter avd. Åmot”

 

Hilsen

Trener teamet J10

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *