Tidlig kamp til 3. div å være, mot sesongens overraskelses-lag.

Tidligere Vikersund trener Thorbjørn Hansen har tatt over BUL jentene og ført de opp til en god 4. plass på tabellen. Når vi har i bakhodet at BUL er det laget som har presset oss mest i Modumhallen denne sesongen (vi lå 7 mål bak med 18 min igjen. Snudde og vant med 2) visste vi dette skulle bli en tøff kamp.

 

Vi starter i ett tøft 6:0 forsvar, hvor det smeller godt hele veien. Slipper inn kun 8 mål i første omgang. Noe av det bedre vi har gjort denne sesongen. Siste 10 min av omgangen spiller vi 5:1 forsvar, noe jentene begynner å løse bra nå. Igjen «lugger» det litt i avslutningsøyeblikkene, noe som gjør at ledelsen ikke er betraktelig større enn 12-8 til pause.

 

2. omgang fortsetter i samme spor. Godt angrepsspill, men altfor mye slurv i siste pasning og skudd, gjør at kampen blir altfor spennende. Totalt unødvendig sv oss.

Vi er fortsatt gode i forsvar og målvaktene står godt, men BUL har stang inn, der vi har stang ut.

 

Mye positivt denne kampen.

Alle får greit med spilletid igjen.

Christina Indresærher og Christine Skartun får for første gang godt med spilletid og de bidro godt til seieren. To gode forsterkninger som vi trenger resten av sesongen.

Janne meldte seg igjen på fremover, etter å ha fokusert mye på forsvarsspill i det siste. Christina Berg jobber og kriger gjennom hele kampen, sammen med Camilla Bye. Tror ikke det var morro for BUL damene å gå i dueller med disse to.

Kan nevne alle jentene i denne kampen, for innsatsen er det aldri noe galt med. Må bare gi honnør til Eva igjen. Hun spiller på 3 plasser i løpet av kampen og løser alle oppgaver like godt.

Utfordringen vi må jobbe med fremover er at vi har noe uforløst når vi møter lag med dårlig tempo. Der har vi noe å jobbe med.

Fasiten er 18 skuddbom og 15 tekniske feil. Slurv og ukonsentrert hindrer ett hyggeligere resultat.

Fokus på treningene fremover.

MEN, vi var ikke på noe tidspunkt truet i denne kampen, i motsetning til i Modumhallen. Når i tillegg BUL er ett bedre lag enn sist (tross noen kjedelige skader denne kampen) var dette en godt gjennomført kamp!

Renate Holm

Mari T Bergerud

Linn Anita Djupvik           2

Trine Rundbråten             1

Camilla Bye                        1

Live Fure                            5

Kristin Tanberg                2

Janne Skredsvig               7

Christina Berg                  3

Christin Skattum

Christina Indresæter      3

Eva Velstad

Nora S Aasen

 

Wlidcats-hilsen

Espen og Jannicke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *