Lørdag møtte vi Vestfossen på botebane, et lag vi alltid har tapt med store sifre for. Da 2 omganger var over sto det 17-8 til Vestfossen. Tross  9 målstap ser vi stor fremgang, et hardt arbeidene forsvar som periodevis står helt etter læreboka. Men litt for mange feil fremover gjør at Vestfossen får noen enkle scoringer. MEN 3.omgang viste jentene hva de er gode for hele omgangen, og det endte med et knepent 1 målstap.

Søndag spilte vi mot tabellener Hønefoss. Her bet vi godt fra oss i 1. omgang, men en litt laber 2.omgang både i forsvar og angrep, gjorde sitt til at det ble et 12-5 tap. 3.omgangen så vi et helt annet VIF lag entre banen, de takla i forsvar, snappet baller, kontret og fintet OG vi vant 6-5!

Kamp nr 2 denne søndagn var mot Heradsbygda, et lag vi har kjempet jevnt med tidligere. En strålende 1.omgang, og jentene gikk til pause med ledelse. 2.omgangen ble ikke like god, så det ble tap med 9-6. I 3. omgangball ble det et knepent 1 måls tap.

For å summere disse dagene, ser vi at det bor massevis av håndball i disse jentene! De har bevist at de kan hamle opp med de beste  – dette laget skal det bli moro å følge med på! Stå på jenter,stol på egne ferdigheter og kos dere på banen!

Cecilie og Eli

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *