Som jeg skreiv i en tidligere mail, så er vi nå ekstremt skadeutsatt. Det er spillere som er på samme plasser, så i tillegg til at kanskje førstevalget er ute, så er jaggu reserven også ute av spill nå. Vi har en god nok stall til å prestere godt, men må innse at med 6 sentrale spillere ute, klarer vi ikke å gi Hønefoss og Falk nok motstand.

 

I går ligger vi under 22-8 til pause (og jeg frykter tall godt opp på 40 tallet) etter svakt forsvarsspill og manglende returløp. For første gang i min trenerkarriere bruker jeg mer enn våre 10 min i garderoben. Om det hjalp veit vi ikke, men jentene gjorde en god jobb med seg selv og de første 10-12 min av 2. omgang er vi ganske gode. 15-9 i den andre omgangen kan vi leve med.

 

Det vi må ta med oss fra dette er at jentene nå har ett ok tempo i kroppen og har fått super kamptrening før Hokksund og Skrim kampene som kommer. I tillegg til de allerede omtalte skadene, så hangler nå Jannicke, Camilla og Anja. Vi håper dere kommer dere på beina i god form.

 

Falk – Vikersund

(22-8)  37-17

 

Jannicke Svendsen 4

Anja Holm Finsrud 3

Camilla Bye 3

Thea Lobben Larsen 2

Oda Lindboe 1

Tonje Berg 1

Silje Sovern 1

Nina Haugen 1

Kristi Øen Hansen 1

Kristin Tandberg 1

 

Tusen takk til alle som ble med bussen ned til Horten og heiet. Det var gøy.

Håper alle dere kommer tilbake på Søndag og i tillegg tar med dere en venn.

 

Sportslig hilsen

Espen F Olaussen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *